AVUSTUKSET

Iivari Smolanderin säätiö myöntää sääntöjensä mukaisesti opintoavustuksia Tuusniemen kunnasta oleville opiskelijoille.

Säätiön hallitus käsittelee apurahahakemuksia kaksi kertaa vuodessa. Seuraavaa lukuvuotta koskeva opintoavustushakemus on lähetettävä vuosittain viimeistään 31.10. mennessä. Mikäli opiskelu alkaa vuoden alussa on seuraavaa lukuvuotta koskeva opintoavustushakemus lähetettävä vuosittain viimeistään 31.3. mennessä. Avustusta voi hakea vain kerran vuodessa, joko keväällä tai syksyllä.

Apurahahakemukset tehdään verkkopalvelun kautta säätiön sähköiseen apurahahakujärjestelmään.  Paperitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä. Verkkopalvelussa hakijan tulee rekisteröityä verkkopalvelun käyttäjäksi. Apurahahakemus täytetään, tallennetaan ja lähetetään ohjeiden mukaisesti.

Kevään 2019 opintoavustushaku on käynnistynyt ja hakuaika päättyy 31.3.2019 klo 16:00. Säätiön hallitus käsittelee hakemukset toukokuun aikana. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti sähköisen apurahajärjestelmän kautta.  Hakijoiden suuren määrän vuoksi emme pysty vastaamaan yksittäistiedusteluihin. Hakijoiden tulee kiinnittää erityistä huomiota siihen, että hakemuksen liitteeksi vaadittava oppilaitoksen antama opiskelutodistus on ajantasainen ja opiskelutodistuksen skannauksen laatu riittävän hyvä. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Sähköiseen järjestelmään pääsee tästä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa säätiön toimitusjohtaja Mika Puputti,  puh. 044-321 0670, sähköposti: mika.puputti@solutio.fi.

Teknisestä tuesta apurahajärjestelmään liittyen vastaa Aspicore Oy. Mahdolliset kysymykset pyydetään lähettämään apurahajärjestelmässä olevan tukipyyntötoiminnon kautta.

Apurahajärjestelmän rekisteriseloste